Esküvői videó csomagok, Cinematográfia csomagok, wedding csomagok
esküvői videó készítés | cinematográfia

Boldogságban veled élni

ezt sosem felcserélni, így legyen

esküvői videó, cinematográfia
esküvői videó, cinematográfia


Vélemények, rólam munkámról

Kedves Nikolas,
Szeretnénk megköszönni Neked az esküvői videónkat. Csak remélni mertük, hogy ilyen emlékünk lesz az esküvőnk napjáról, de az összefoglaló videó minden várakozásunkat túlszárnyalta. Már az első találkozáskor sejtettünk, hogy jól választottunk, amikor melletted döntöttünk. Profi hozzáállásoddal, a munkád iránti lelkesedéseddel és barátságos természeteddel beloptad magad a vendégeink és a mi szívünkbe is. Amikor pedig megláttuk az eredményt, nem volt kérdés, hogy nem is választhattunk volna jobban
Nem tudnánk megmondani, hogy néhány nap alatt hányszor néztük meg a videókat. Jó, hogy már nem a VHS korszakban élünk, mert biztosan megkopott volna a videó kazetta a sok lejátszástól Mindenkinek csak ajánlani tudunk, aki egy ilyen színvonalas videóval szeretné megörökíteni a nagy napot. További sok sikert kívánunk a munkádhoz.
Anita és Norbi


Kedves Nikolas!
Szuper videó, a legjobb pillanatok vannak kiragadva! Nagyon köszönjük Nikolasnak és a remek operatőrnek a kiváló munkát! csak ajánlani tudom őket!
Árpi & Zsuzsi


Kedves Nikolas!
Nagyon köszönjük az esküvői videót, amely életreszóló emlék lesz mindannyiunknak! Amikor belenézünk a filmbe, újra átélhetjük a csodálatos pillanatokat.
Szabolcs és Fruzsi!


Kedves Nikolas!
Köszönjük szépen a színvonalas, precíz, tökéletes munkát. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az esküvői videónkkal, és büszkén mutatjuk ismerőseinknek. Az összefoglaló pedig zseniálisan sikerült: életünk legszebb napját sikerült 3 percbe sűrítened, úgy, hogy teljes mértékben visszaadja a nap legfontosabb eseményeit. Számunkra is most bizonyosodott be, amit már az első beszélgetés alkalmával mondtál, hogy a fénykép nem helyettesítheti a videó nyújtotta élményt és persze ez fordítva is igaz. Minden házasulandónak csak javasolni tudom, hogy Téged válasszanak, nem fogják megbánni, az biztos. A Nagy Nap hihetetlen gyorsan eltelik, de így legalább bármikor visszanézhető. További sok munkát kívánunk Neked!
Noémi és Lackó


Kedves Nikolas!
Nagyon örülünk, hogy téged válsztottunk az esküvőnk megörökítésére. Az esküvőnkröl egy csodálatos emléket készítettél. A film tökéletesen tükrözi az életünk legszebb napjának fantasztikus hangulatát. Baráti üdvözlettel,
Sylvia Reményi és Brian Kuiper


Kedves Nikolas!
A videó megtekintése után kijelenthetjük, hogy a legjobb döntést hoztuk azzal, hogy Téged választottunk az esküvőnk megörökítésére. A nagy nap olyan gyorsan eltelt, de a videó megtekintésével mindig visszaidézhetjük a számunkra felejthetetlen napot. Ez nem csak egy videó, ez egy tökéletes esküvői videó. Mi megálmodtuk, Te pedig még annál is szebbé varázsoltad. Látszik, hogy Neked ez nem csak egy munka, hanem a szenvedélyed is. Remek ötletekkel és hasznos tanácsokkal láttál el minket, elmerültél az apró részletekben is, ezért került ki a kezedből ez a lenyűgöző videó. Munkád során a többi szolgáltatóval is remekül együtt tudtál működni. Nyugodt szívvel ajánlunk bárkinek! Benned nem csak egy videóst, hanem egy remek embert is megismerhettünk! Köszönjük a munkádat! Reméljük Te is majd jó szívvel fogsz visszagondolni ránk! Felejthetetlen nap volt, teli örömteli és megható pillanatokkal is, valamint egy óriási bulival. A videó tökéletesen adja vissza a nagy napunkat. A film könnyeket csal a szemünkbe, néhol a meghatottságtól, néhol pedig a vidám pillanatoktól. Végszónak pedig csak azt kívánjuk, hogy még sokáig tudjál hódolni jó egészségben a hivatásodnak, hogy még sok-sok embernek tudjál ilyen nagy örömet szerezni a felvételeiddel, mint ahogy nekünk is!
Baráti üdvözlettel,
Szandra & Dávid & az egész családunk


Kedves Nikolas!
Nagyon szépen köszönjük a munkát, nagyon jó pörgős lett az anyag, nagyon tetszik:))) Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltattással, reméljük még rendelhetünk tőled videót, természetesen évfordulóra;) További jó operatőrködést és jó egészséget a gyerekeknek! Üdv,
Timi és Levi


Kedves Nikolas!
Már az első találkozásunkkor megnyertél bennünket a korrekt, teljes körű tájékoztatással, mely eloszlatta addigi félelmeinket a videós választással kapcsolatban. Esküvőnk napján a felvételeket Csaba készítette, aki észrevétlenül tette a dolgát, mégis maximális figyelemmel és kedvességgel. Amikor újra találkoztunk veled, hogy megnézzük az elkészült videót - örömkönnyeket és meghatottságot csalt a szemünkbe. Az általad választott zenékért külön köszönetünk, tökéletes összhangban vannak a felvétellel és az ízlésünkkel. Jó ráérzéssel és tapasztalattal állítottad össze filmünket, lelkiismeretesen korrigálva észrevételeinket, s a legtöbbet kihozva a lehetőségekből. Köszönjük hasznos tanácsaidat, lelkes munkádat, s türelmedet, azt hisszük ennél többet nem is kívánhattunk volna!
Nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek!
Viki és Zsolt


Kedves Nikolas!
Esküvőnk előkészítése során próbáltunk rendkívül alapos munkát végezni minden téren. Tekintettel arra, hogy maximalista emberek vagyunk mindenből próbáltuk, lehetőségeinkhez mérten a legjobbat kihozni, ez sikerült is, ahogy ezt Te is láttad és meg is erősítetted utólag. Ebben komoly szereped volt Neked is, hiszen bátran kijelenthetjük, hogy profi munkát végeztél, nagyon meg vagyunk elégedve az általad készített videóval. Minden benne van, aminek benne kell lennie, a zenék harmonizálnak a jelenetekkel, az összefoglaló pedig egyszerűen zseniális, tökéletesen tükrözi a Nagy Napunkat és annak hangulatát. Mindenképpen ajánlani fogunk ismerőseinknek, sőt ha úgy alakul, akkor ismét igénybe vesszük majd a szolgáltatásaidat a jövőben is, persze nem esküvővel kapcsolatban! :) Hiszen mindig lesz pár üveg limitált pálinkánk, amit csak a profik érdemelnek meg! ;) További sok sikert kívánunk, örülünk, hogy megismerhettünk Téged!
Üdvözlettel:
Viola & Norbi


Kedves Nikolas!
Köszönjük szépen az esküvői videót, fantasztikus lett, ilyen videóról álmodtunk, az esküvő hangulatát 110%-ban adja vissza. A videó megtekintésével bármikor újra át tudjuk élni azt a napot, ami egy életre szóló emlék lett nekünk.
Köszönjük, hogy ott voltál velünk ezen a napon, es azt, hogy ilyen csodálatos videót készítettél.
Munkádban továbbra is sok sikert kívánunk, maradj mindig ilyen lelkes! ;)
Kedves Menyasszony, Kedves Vőlegény! Videóst Keresel?!
Teljesen felesleges tovább keresgélnetek, megtaláltátok azt a videóst, aki nem fogja unni esküvőtök egyetlen pillanatát sem, veletek fog mozogni mindenhova, megörökít minden pillanatot, profi színvonalon, úgy hogy közben észre sem veszitek, hogy ott van. Szóval csak hívjátok Nikolast, ne fáradjatok tovább a videós keresésével, nem fogjátok megbánni!
Zsuzsi & Peti


Kedves Nikolas!
Nagyon tetszett a videó!!!!!!!! Egyszerűen profi munka volt!!!! Tudtam volna még nézni pár órát!!! Örülünk, hogy téged választottunk!
Csak ajánlani foglak mindenkinek!!!!!!! :) Mégegyszer nagyon szépen köszönjük!!!!!!!
Mariann és Peti


Kedves Nikolas és Viktor!
Nagyon köszönjük a munkátokat :) Kiváló minőséget kaptunk, és pont úgy, ahogy elképzeltük.
Köszönjük, hogy voltatok olyan rugalmasak, hogy minden kérésünket teljesítettétek.
Kiváló érzékkel válogattátok ki az összefoglalóba a legjobb pillanatokat. További sok sikert a munkátokhoz!
Sok szeretettel,
Anna & Feri


Kedves Nikolas!
köszönjük, hogy vállaltad a videózást az esküvőnkön, és hogy minden pillanatot megörökítettél és maradandóvá tettél.
Így még azokról a történésekről sem maradtunk le, amelyeknél ott sem voltunk. :-) A 10 perces összefoglalót akár minden nap meg tudnánk nézni, a teljes, 3 órás felvételt pedig akár minden esős hétvégén.
Igazán profi munkát végeztél, mi nagyon meg vagyunk elégedve!
Üdvözlettel,
Brigi & Peti


Kedves Nikolas!
Visszanézve az esküvőnkről készült videót, megerősítést nyert bennünk az, hogy jól tettük, amikor Téged választottunk.
Ezt a csodálatos emléket sikerült úgy megörökítened, hogy minden alkalommal, mikor megnézzük, úgy érezzük, mintha újra ott lennénk, hatalmába kerít minket az akkori hangulat. Ezért soha nem lehetünk Neked elég hálásak!
Nagyon szépen köszönjük!
Reni & Patrik


Kedves Nikolas!
Tegnap megnéztük az esküvői DVD-t, Szilvi és Zsolt esküvőjeről. Nagyszerű munkát végeztél,amit ezúton szeretnék megköszönni.
A zenei aláfestés,a film vágása,igazi profi munka,mellyel az egész családnak nagy örömet szereztél. Jó szivvel fogunk ajánlani másoknak is.
Köszönettel és üdvözlettel: Csilla


Kedves Nikolas!
Ne haragudj, hogy még eddig nem reagáltunk, de hát friss házasként eléggé pörgös az élet :-)
Megnéztük és hát minden elképzelésünket felülmúlta a videó, amit készítettél! Nagyon jó zenéket választottal, nagyon jók lettek a vágások és az egészet áthatja a vérbeli profizmusod!
Még egyszer köszönjük szépen és ajánlani fogunk Téged az ismerőseinknek is!
Szép Napot!
Péter


Kedves Nikolas!
Én még nem köszöntem meg eddig a videót, ez nem azt jelenti, hogy ne örülnék neki nagyon, hanem hogy nekem elég hosszú idő feldolgozni mind azt a szeretetet, odafigyelést amit kaptunk az esküvőnkön!
Egyike voltál Te ennek, akitől mindezt kaptuk, ami miatt számunkra tökéletes volt! A videóról...., nagyon tetszik, hogy mind a kisfilmben, mind pedig a videón, szinte mindenkit beletettél, mindenkit levettél. Kiváló felvételek, nagyon jók a vágások és különösen tetszik a zenei alávágás, valamint a jelenetek darabolása.
Akik megnézték el voltak ájulva!
Az összefoglalót meg vagy ötvenszer láttam:)
És a gratulációk is szenzációsak:)
Köszönöm Nikolas mégegyszer, hogy velünk voltál és remélem, hogy Te is ilyen jól érezted magad mint mi!
Szép napot/estét! És minden jót Neked az életben! Leglább annyi örömöt kívánok Neked, mint mennyiben mi részesültünk, részesülünk!
Szeretettel!
Noémi