Szolgáltatásaim esküvői cinematográfia és egyéb videók készítése
esküvői videó készítés | cinematográfia

Boldogságban veled élni

ezt sosem felcserélni, így legyen

esküvői videó, cinematográfia
esküvői videó, cinematográfia

Szolgáltatásaim

 • 1

  Esküvői videó készítése kimagasló minőségben

  Mi sem lehetne szebb életünkben, mint az esküvőnk, amelyen minden szerettünk ott van, ahol a legszebb pillanatokat éljük át. Természetesen mindenki szeretné, ha esküvői videója mindenben különleges lenne. Ötletek mindig adódnak az ifjú párnak, amit szeretnének megvalósítani. Szakértelem és immár sok éves tapasztalatom ehhez hozzá járul. Keressen bátran, amennyiben ön is különleges esküvői felvételekre vágyik, kimagaslóan jó minőségben!
 • 2

  Sokszorosítás

  Egészen biztos vagyok abban, hogy önnek is vannak olyan videók, akár VHS kazetták, amelyeket szeretne nem csupán digitális formában újra látni, hanem sokszorosítani is azt. A családnak rengeteg olyan felvétele szokott lenni, amely sokszor feledésbe vész pont, de ha sokszorosítjuk azt, biztosan lesz olyan a családban, aki időről-időre elő veszi a felvételeteket, ezzel figyelmeztet titeket. Vállalok sokszorosítást megegyezés szerint bármikor!
 • 3

  Digitalizálás

  Biztos önnek is van otthon olyan még VHS, VHS-C, V8 vagy bármilyen ehhez hasonló formában lévő videója, talán pont esküvői video, amit szeretne digitalizálni. Ebben tudok önnek profi módon segíteni. A régi, gyenge minőségű felvételeket teljesen új formába öntöm, majd igény szerint HD, vagy akár Blu-ray lemezre alakítom át önnek. Mindenki szereti, ha a családi emlékek örökké vele maradnak, ebben én is a segítségére leszek!
 • 4

  HD Konvertálás

  Önnek is akadnak otthon olyan videók, amelyeket szeretne HD formátumban újra viszont látni? A HD konvertálás nem egy egyszerű folyamat, de megfelelő tapasztalattal és szakmai hozzáértéssel sok minden elérhető a leggyengébb felvételekből is. Sokan jelentkeznek nálam azzal a kéréssel, hogy különles esküvői pillanataikat szeretnék kiváló minőségben, nagy felbontásban látni. Ez valóban nekem való feladat. Oldalamon minden információt megtalál rólam!
 • 5

  Blu-Ray lemez írásHD Konvertálás

  A Blu-Ray felbontás és lemezek a legszebb kép és hang minőséget adják és a két réteges lemez írásnak köszönhetően 50 gigabájtnyi adat tárolására is alkalmasak. Ez már elegendő, ahhoz, hogy különleges felvételeket örök értékűvé varázsoljunk. Vannak az életben megismételhetetlen pillanatok, amelyeket érdemes ebben a formátumban megőrizni. Ezzel még viszonylag elég kevesen foglalkoznak, azonban szolgáltatásaim között a Blu-Ray lemez írása is beletartozik!
 • 6

  Slideshow

  Ma már jó pár program és interneten található oktató anyag, illetve fórum van, ahol segítenek slideshowt készíteni. Természetesen az amatőr próbálkozások lehetnek nagyon aranyasok, viccesek is, de egy olyan fontos eseményről slideshowt készíteni, mint esküvőnk, nem biztos, hogy amatőrre váró feladat. Ezeket a fontos dolgokat bízzuk a profikra. Évek óta készítek kiváló minőségű esküvői slideshowkat a pár elvárásait és ötleteit figyelembe véve. Keressen elérhetőségeimet!
 • 7

  Születésnapi videó

  Nagyon sok videó felvételre alkalmas készülék van a piacon, a legegyszerűbb digitális fényképező gépektől a telefonokig, amelyekkel sokan előszeretettel készítenek felvételeket. Ezek a felvételek a legtöbb esetben kevésbé szoktak sikeresek lenni. Amennyiben egy születésnapi felvételt szeretne rendelni, készíttetni keressen fel bátran ön is. Gyermekek és felnőttek szülinapi partiján egyaránt jelen vagyok és ötletes, videókat készítek!
 • 8

  Szalagavató videó

  Gyermeke minden boldog pillanatát szeretné megörökíteni, amelyek közé tartozik a középiskolás években oly népszerű és pompás szalagavató bál. Lány gyermekek esetén különlegesen szép ez a pillanat, éppen ezért szeretnénk, ha ezen a felvételen minden momentum a legjobb minőségben készülne. Én pontosan tudom, Önnek mire van szüksége. Különleges technikámmal egyedülálló felvételeket készítek minden különleges eseményről a családban!
 • 9

  Ballagási videó

  Gyermekünk családunk első igazán nagy büszkesége, hiszen ő az első generáció, aki egyetemet végzett a családban? Az ő ballagása igen fontos esemény, éppen ezért érdemes ezekről a pillanatokról különleges felvételeket készíteni, megrendelni. A ballagási videó ugyan olyan értékes, mint egy esküvői videó hiszen a család egyik tagjának fontos momentumait örökíti meg. Ezen a felvételen minden pillanat rajta kell legyen, az oklevél átvételétől a kapadobálásig. Ezeket a felvételeket akár Blu-Ray formában is megörökíthetem önöknek!
Elmúlt mint száz másik pillanat Mégis múlhatatlan mert, szívek örzik, s nem szavak. "Hamingway"
 • Családi videó

  A családi videók igen színese, sok rétűek lehetnek. Ebben bele tartoznak gyermekek első lépései, vagy első szavaknak a kimondása, az első óvodai fellépés, vagy akár a ballagás. Mindannyian szeretjük, ha családunkról különleges fotók és videók készülne, de mivel ezek a pillanatok feledhetetlenek, éppen ezért áldozzunk arra, hogy kiváló minőségűek lehessenek. Családi videók készítése nagy felbontásban, kiváló minőségben elérhető áron.
 • Keresztelő

  Mindig megható, különleges pillanat, amikor gyermek születik kis családunkban. Őt örökké óvni, védelmezni fogjuk, de mindemellett kismillió felvétel, fotó is fog készülni róla. Szeretné megörökíteni gyermeke fejlődését, vagy egy olyan jeles eseményről akár HD minőségű felvételt készíteni, de ehhez profira van szüksége. High tech felszereléssel, egyedi elképzelésekkel és technikával állok rendelkezésére.
 • Elsőáldozás

  Nem csak az esküvőkről, szalagavatókról, szülinapi zsúrokról készülhetnek különleges felvételek, hanem olyan vallásos meghitt eseményekről is, mint az elsőáldozás. Természetesen egy ilyen különleges környezetben nagyon sok apróságra oda kell figyelni. Tiszteletben tartani a mélyen vallásos ünnepély hangulatát. Ehhez különleges fényeket, megvilágításokat alkalmazok, olyan felbontásban, amely még különlegesebbé teszi az érzés videó felvételben vagy fotóban való visszaadását!
 • Bérmálkozás

  Sok olyan vallásos ünnep, esemény van, amelyről szintén szeretnék különleges felvételeket készíteni. Vannak olyan események az életben, amelyek biztosan nem ismétlődnek meg. Pontosan ilyen esemény a bérmálkozás. Egy ilyen különleges felvételnek az elkészítésében egyedi látásmódra van szükség, hiszen egy ilyen mélyen vallásos esemény nem szórakozás, hanem a gyermek felnőtté válásának egyik különleges szakasza. Tegye ön is különlegessé ezt az esemény egy kiváló felvétel megrendelésével.
 • Egyéb események videózása

  Legyen az egy szülinapi zsúr, leánybúcsú, legénybúcsú, 18. Szülinapi parti, farsangi bál, érettségi találkozó, mindig lehet egyedi felvételeket készíteni. Ilyenkor igen sok mindenre oda kell figyelni, a hangulatok, pillanatok elkapásától a különleges fényekig. Ilyenkor vigyázok arra, hogy a felvételek nagy része spontán módon készüljön, minden kedves Percet tartalmazzon. Saját technikáim és egyedi elképzeléseim önnek is igazi élményt nyújthatnak!

Kapcsolat:
Salcianu Nikolas
Email:nikolas@cinematografia.eu
Tel.:+36/20-585-84-97
Era Studio Group BT.
Székhely: 1064 Budapest,
Podmaniczky utca 57.2.em.14.
Adószám: 23924903-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-785151