esküvői cinematográfia
esküvői videó készítés | cinematográfia

Boldogságban veled élni

ezt sosem felcserélni, így legyen

esküvői videó, cinematográfia
esküvői videó, cinematográfia

A cinematográfia

az egyik legszebb műfaj, amely első sorban nem élesben, az esküvők számára készült, azonban egyre jobban elkezd terjedni erre a különleges műfajra is, hiszen egyre nagyobbak az elvárások az esküvők rögzítésére is, így szinte művészetté alakul át!

A cinemazográfia egy igen nehéz műfaj, főleg, amikor a nagy napon szükséges azt kivitelezni előzetes forgatókönyv és jelenetek nélkül. Persze természetesen vannak dolgok, amit előre le lehet szögezni, vagy forgatni, nem az esküvő napján lehet teljesíteni, és esetenként ez jobb is így.

Egy igazán jó esküvői kisfilm elkészítéséhez, kell, hogy bele vigyünk egy történetet, a Ti történeteteket, ami rátok jellemző, ami Ti vagytok! Nagyon fontos, hogy közösen kell ezt a történetet megbeszélnünk, leülnünk, összedugnunk a fejünket, hogy mindent részletesen leszögezhessünk, mindenről együttes erővel tudjunk dönteni. Ez nem csupán az esküvő napján nagyon fontos, hiszen ha van információm rólatok, az esküvői filmetek is sokkal igényesebb és szívhez szólóbb lesz!

Mindennél fontosabb

„Csak a Ti segítségetekkel együtt lehet igazán jót alkotni! Adni kell ahhoz, hogy kaphassunk”

Sajnos, amennyiben őszinte akarok lenni, nem mondhatom azt, hogy az esküvői kisfilmjeimben ezt mindig maradéktalanul teljesült. A párok részéről az elvárások mindig igen nagyok, akár Hollywoodi szintre is emelhetnék, csak nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ott valóban igazi színészek mindent bele adnak. Tudom, ti nem színészek vagytok, de ha csupán 10%-ot beleadnátok Ti is, akkor az eredmény magáért beszélne és csodás lenne a végeredmény!

Tudni kell, hogy a cinematográfia és az esküvő videó nagyban eltér egymástól, mind technikailag, mind stílusban. Amikor esküvői videót készítünk, többnyire a háttérben van egy videó kamera és operatőr, legfeljebb kettő. Az ő feladata vagy feladatuk az, hogy az eseményt minél jobb minőségben rögzíthessék, minden pillanatot megörökítve.

A cinematográfia

egy olyan műfaj, amely leginkább a pillanatképekhez hasonló, az adott pillanat, esemény hangulatát tükrözi, adja vissza, filmszerűen, éppen ezért ennyire népszerű az esküvői filmek körében! Mindig legalább két-három cinematográfer technikával dolgozom,a kellő hatás elérése érdekében, de most lényegtelen ezeket a technikákat felsorolnom, hiszen nem akarlak titeket szakmai dolgokkal untatni, a lényeg úgy is mindig a végeredmény és a párok elégedettsége. Lényeges, hogy aki cinematográfiával foglalkozik, egyszerre kell legyen az operatőr és egyben rendező is, aki egyszerre minden tényezőt figyelembe tud venni és a filmbe ültetni azokat. Amennyiben azonban bárkit is érdekelnének ezek a technikák, privátban nagyon szívesen leírom és beszélek róla.

Amennyiben bárki szeretne árajánlatot kérni a cinematográfia megrendelésére, állok rendelkezésére. Minden érdeklődő esetében kérek szépen egy telefonszámot is feltüntetni az elérhetőségek között a könnyebb kommunikáció érdekében!

Kapcsolat:
Salcianu Nikolas
Era Studio Group BT.
Székhely: 1064 Budapest,
Podmaniczky utca 57.2.em.14.
Adószám: 23924903-2-42
Cégjegyzékszám: 01-06-785151
Tel.:+36/20-585-84-97
Email:nikolas@cinematografia.eu

Cinematográfia

esküvői cinematográfia

Andrea & József Wedding film

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Julia & Aleksandr Wedding film

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Móni & Zoli wedding highlight

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Berni & Tozsó Wedding film

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Bianka & Zsolt Wedding trailer

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Ercsi & Kidi wedding highlight

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Krisztina & Krisztián wedding trailer

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Anna & Nikolay wedding film

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Ildi & Ákos wedding film

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Angi & Zoli hyparty

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Ercsi & Kidi love story

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem
esküvői cinematográfia

Jó kívánság Szakál Miklós közreműködésével.

esküvői cinematográfia referencia videóm.
Megnézem


További referencia esküvői filmek megtekintése Vimeo csatornán

Cinematográfia műfajai

Wedding trailer

Ízelítő az esküvő hangulatából!

A wedding trailer, mint ahogyan azt neve is mutatja egy rövid kisfilm, amely ízelítőül szolgál az igazán kedves emlékek, a következő műfaj a wedding highlight előtt. Miről is szól ez? Az esküvőnek mindig nagy előkészülete van. A csodálatos napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Mindennek megvan a maga előkészülete is, ugyan így a wedding highlight filmeknek is. Egy trailer maximum 2-3 percen mindent magában foglal, amiért érdemes volt átélni egy a gyönyörű, boldog napot. Ez az előzetes egy olyan csodás film, műfaj, amely segít ráhangolódni a kisfilmre, amely életünk legcsodásabb napján legszebb, legboldogabb, legfelemelőbb pillanatait örökíti meg. A beharangozóban ízelítőt kaphatunk az előkészületekről, a vendégek érekézésről, az esküvőről és mindenről, amiért érdemes tovább várni a kisfilmre is. Személy szerint ez az egyik kedvenc műfajom, hiszen ahogyan a mozifilmekben is, igazán izgalmas pillanatokkal csábíthatom a „nézőközönség a vászon elé”. Egy igazán jó trailer kíváncsivá teszi a nézőket, gondolatok ébreszt, elindítja a fantáziát, hogy vajon mi jöhet még. Talán a filmecskén felismeri önmagát és máris kedved kap arra, hogy kíváncsiságát kielégítve a képernyő előtt maradva várja ki a wedding highlight érkezését, indulását! Amennyiben bővebben is szeretne információkat kapni készséggel válaszolok minden felmerülő kérdésére.

Wedding highlight

Minden jó előtt következik valami bemelegítő! Nincs ez másként sem olyan különleges műfajoknál sem, mint az esküvői videók készítése során sem.

Az esküvő egy nagyon különleges pillanat életünknek ezért természetes és kedves, hogy a fiatal pár minden lehetőséget megragad arra, hogy ezt a csodálatos napot megörökítse.

Maga a wedding highlight egy tökéletes forma erre, mindezt beharangozónak. Hogy mit is jelent ez a szakmai kifejezés? Amennyiben ön is esküvőre készül, biztosan érdekli ez a lehetőség is, ez a műfaj, amely még teljesebbé teheti az idő múltával is az esküvő csodálatos élményét. A műfaj egy viszonylag új keletű dolog, kisfilmet jelent, amely 5-6 percben beharangozza az egész nap folyamán forgatott filmet. A wedding highlight- ban benne van mindaz, ami a legszebb pillanatokat jelenti, magában foglalja az olyan páratlan momentumokat, mint a vőlegény tekintete az ara láttán, az első találkozás, az igen kimondása. Természetesen mivel nem törekszem mindig az időrendiségre, szerintem sokkal izgalmasabb, ha mozzanat szerűen ugranak fel a képek. Célom, hogy az a feledhetetlen hangulatot, azokat az egyedül álló érzéseket tükrözzem, adjam vissza, amely körül lengi életünk legszebb napját.

Az egészet úgy képzeljük el mind egy előadó videó klipjét, amelybe belesűrítené az egész életét. A lendület, a dinamizmus elengedhetetlen.

Amennyiben felveszi velem a kapcsolatot, minderről teljes magyarázatot kaphat!

Wedding film

Mindenkinek van elképzelése arról, mit szeretne látni élete filmjében. Tudjuk, életünk első legnagyobb eseménye esküvőnk, amikor összekötjük életünket azzal, aki a mindent jelenti számunkra. Erről a napról biztosan el tudnánk készíteni életünk legszebb filmjét. Megörökíteni az igen pillanatát, az első tekinteteket, a lelkes készülődést, a szorgos kezek munkáját. Ez a csodálatos nap igen nagy figyelmet érdemel. Számomra pont erről szól a wedding filmek elkészítése, hiszen így én is részese lehetek minden ifjú pár életében ennek a csodálatos, egyedül álló élménynek. A wedding film, mint műfaj a videó kamerák megjelenésének idejére vezethető vissza, azonban ezek a filmek még igen kezdetlegesek voltak. Szerencsére az óta ez nagyon sokat változott, nagyon sokat fejlődött. A film olyan mint életünk legszebb eseményéről forgatott Hollywoody kasszasiker. Ennek a filmnek teljesen vissza kell adja azt a hangulatot,amely a nap, a történések folyamán étjárta a készülődést, az emberek szívét melegséggel töltötte el. Ez azért is nagyon fontos, mert amikor évek múltán nézzük vissza ezt a filmecskét ugyan azt az érzést kell átélnie, mint a nagy napon. Rendelje meg ön is tőlem a wedding filmeket, előzeteseket és igényeknek megfelelően akár Blue-Ray minőséget adok vissza önnek.

Szerelmük története, avagy Love Story

Szeretek alkotni. Minden, amiben bele vihetem elképzeléseim, amiben megvalósíthatom az önök vágyait.

Műfajom az esküvő világa, amely életünk legszebb élményei között biztosan az első helyet foglalja el. Szeretnék mindenkinek segíteni abban, hogy ez a csodálatos nap emlékezetes legyen. Sok praktika és trükk van arra, hogy egy ilyen nap még pompásabb legyen.

Ilyen csodálatos lehetőség például a Love Story, amely egy olyan slide-okból összeállított kis filmecske, amely szerelmük történetét mutatja be a legszebb pillanatokat, emlékeket felelevenítve.

Mindenki megérdemel egy külön fejezetet. Sokuknak igen különleges a megismerkedésük története. Vannak, akik buliban ismerkednek, vannak, akik társkeresőn, de vannak olyan véletlennek tűnő helyzetek is, melyek egy életre össze képesek kötni két embert. A love story pont ezeket a különös történeteket meséli el. A kis filmecske háttérben az esküvő alatt fut. Minden párnak megvan a maga love-story-ja, és ezt érdemes megismertetni a násznéppel is a lagzin, hogy érezzék ők is, miért tartja a két házasulandó fél annyira fontosnak a saját kapcsolatukat. Nyerjen ön is betekintés az ifjú párnak az életébe.

Jelentkezzen nálam bátran és együtt megalkotjuk az ön Love Storyjának történetét képekben és filmekben!

Wedding e-card

Szeretnél valami egyedit, hiszen számodra a te esküvőd a leg különlegesebb esemény a világon? Én tudom és egyet értek veled. Évek hosszú sora óta foglalkozom cinematográfiával, esküvői filmek forgatásával, fotózással a legkorszerűbb high tech felszereléssel.

Éppen ilyen fontosnak tartom nem csupán az esküvői filmek, trailerek frappáns megoldásait, hanem már az esküvőre készülvén a meghívó megtervezését és kivitelezését is.

Az úgynevezett wedding e-card nagy kedvencem. Végtelen kreativítást lehet bele vinni és olyan határokat is átszel mind a más kontinenseken, országokban élő rokonok. Manapság egyre többen emigrálnak külföldre, de igen gyakori jelenség volt ez az elmúlt évtizedek során is. A meghívót nehéz postázni, nem biztos, hogy a távolban élő rokonok, barátok megkapják életünk nagy napjára szóló invitálásunkat.

A wedding e-card sokkal egyedibb, szívhez szólóbb a hagyományos papír formájú meghívóknál, ebben minden fantáziámat bele vihetem. Egy e-card meghívó igen széles kínálatod ad, lehet könnyed, vicces, romantikus, meghökkentő, vagy igazán személyes is. Ennek a meghívó formájának legnagyobb előnyei, hogy e-mail címmel egyszerűen postázható, tartalmazhat zenét, fotókat, igazán ötletes, dinamikus formában!