Esküvői videó csomagok, Cinematográfia csomagok, wedding csomagok
esküvői videó készítés | cinematográfia

Boldogságban veled élni

ezt sosem felcserélni, így legyen

esküvői videó, cinematográfia
esküvői videó, cinematográfia


Esküvői videó csomagok

BRONZE CSOMAG

Forgatás akár készülődéstől de legkorábban 10 óra -tól - menyecsketáncig (kb. éjfélig 1 óráig) 1 kamera forgatás. A videó kb. 4-6 óra hosszú. Egy nyers anyag kb. 300-500 fájlból áll. Gyorsabb és kényelmes megtekintés érdekében a nyers videó konvertálva lesz fejezetekre. Az anyag FullHD minőségben készül. A videó hozott külső merevlemezen kerül átadásra, vagy online letöltési lehetőség van.

SILVER CSOMAG

1 kamera forgatás, polgári, templomi esküvői ceremónia videó felvétele, egy összefoglaló videóklip. Lagzi rész nem tartalmazza! Az anyag FullHD minőségben készül. A videó hozott külső merevlemezen kerül átadásra, vagy online letöltési lehetőség van.

GOLD CSOMAG

Forgatás akár készülődéstől de legkorábban 10 óra -tól - menyecsketáncig (kb. éjfélig 1 óráig) 1 kamera forgatás. A végeredmény egy 6-12 perces kisfilm + nyers videó átadás a biztosított külső merevlemezen. A nyers anyag és a kisfilm FullHD videó minőségben készül. A nyers anyag (vágatlan videó) kb. 300-500 fájlból áll, ezert a gyors áttekintés miatt a a videó át lesz konvertálva fejezetekre, így kényelmesebb és gyorsan tud tekinteni a videó. A videó hozott külső merevlemezen kerül átadásra, vagy online letöltési lehetőség van.

PLATINUM CSOMAG

Forgatás akár készülődéstől de legkorábban 10 óra -tól-menyecsketáncig (kb. éjfélég 1 óráig) a végeredmény egy 2-3 óra vágott verzió és egy 8 perces kisfilm. A videó hozott külső merevlemezen kerül átadásra, vagy online letöltési lehetőség van.

Cinematográfia csomagok

1. WEDDING MINI CSOMAG

Forgatás legkorábban 12 óra -tól éjjel 1 óráig, 4-6 perces highlight film, 1 cinematográfus

3. WEDDING SUPER CSOMAG

Egész napos forgatás, de legkorábban 10 óra -tól éjjel 1 óráig, 4-6 perces highlight film, 12-25 perces film, 2 cinematográfus

4. WEDDING PREMIUM CSOMAG

Esküvő előtt vagy után 4-6 óra forgatás különböző helyszíneken. Esküvő napján egész napos forgatás éjjel 1 óráig, 1-2 perces trailer, 5-8 perces highlight film, 16-30 perces film, 2 cinematográfus.

Esküvő előtt van lehetőség Love Story film készítésére és Save The Date film készítésére